op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.jpg

14 februari 2020

Een dag later overleed hij

Goedemorgen lieve mensen,

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige hartverwarmende steun die jullie voor ons zijn in deze (voor ons) rottijd. Bedankt dat jullie er waren toen wij het nodig hadden ❤️ Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart en ik ben jullie ontzettend dankbaar dat ambulancewens er was toen mijn vader naar een hospice ging en mijn moeder op de IC lag. Dankzij ambulancewens heeft mijn vader afscheid van mijn moeder kunnen nemen. Een dag later overleed hij. En ook bij het afscheid en crematie van mijn vader waren jullie er wederom om ons te helpen en kon mijn moeder erbij zijn. Bedankt lieve mensen van ambulancewens, dit betekent zo ontzettend veel voor ons!

Een hartelijke groet,

Esther van Tongeren.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens