op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
wensambulancedag.jpg

7 februari 2020

Vol herinneringen

De wensdag van familie Alting die een dagje naar Burgers Zoo ging.

Om 10.30 kwamen de twee vrijwilligers voorrijden met de ambulance na een rustige kennismaking en dik ingepakt te zijn gingen we op pad naar Burgers Zoo in Arnhem.
Mijn twee jongste kinderen mochten mee in de ambulance, dat vonden ze best spannend, maar eenmaal aan het rijden bleek dat het niet zo bijzonder was vonden ze.
In Burgers Zoo was geen ding de vrijwilligers te gek.
Ik wilde heel graag de bush en ocean zien dat gingen we dan ook als eerste doen,ze hielden mij goed in de gaten want warmte/kou wil nog wel eens instulten opwekken. Dus gingen we de overgangen van buiten naar binnen zo soepel mogelijk maken. Ze zagen aan mijn ogen dat ik moe was, en hebben me nadat ik een poosje bij de waterval heb kunnen genieten neergezet onder een parasol op een vlak stukje, terwijl mijn 4 kinderen heerlijk zelf op ontdekking in de bush gingen.
Nadat we de ocean nog bekeken hadden en alles in ons opgenomen hadden was de energie helaas op. De vrijwilligers wilden dat de kids echt zouden genieten van deze dag dus onderweg zijn we met brancard en al de mc donalds ingereden.  Ik kan niet eten, maar ze hebben geregeld dat ik toch wat kon proeven en dan discreet uit kon spugen in een bakje zodat ik voor mijn gevoel toch echt mee kon doen.
Na een lange rit kwamen we moe maar vol herinneringen weer thuis aan.
Wij konden uitrusten maar ik begreep dat de vrijwilligers Siem en Debbie nog weer naar de andere kant van nederland moesten rijden.
Als ik zag hoe onze 4 kinderen hebben genoten, dan heb ik zelf nog veel meer daarvan genoten. Een heerlijk dagje uit waarin we herinneringen konden maken en konden genieten van Gods natuur, dankzij de vrijwilligers Debbie en Siem, en het werk van jullie als wensambulance!

Op de foto zie je mij genieten met Mario de beer, voor de waterval in Burgers zoo.
dikke knuf!

familie Alting

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens