op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
beer.jpg

4 februari 2020

Mario

Op jullie instagram zie ik Mario vaak voorbij komen. Ik wil jullie laten weten wat voor troost Mario mij en mijn dochter bieden voor het verlies van mijn vader. Een klein half jaar geleden hebben jullie ervoor gezorgd dat mijn vader bij onze bruiloft kon zijn. Niemand kon toen nog vermoeden dat hij zou overlijden, maar hij was veel te ziek om te komen. Uiteindelijk was de bruiloft zijn laatste uitje, heeft hij alle bekenden kunnen zien en hebben jullie ervoor gezorgd dat wij en hij een onbezorgde dag hebben gehad. Mario heeft daarna constant bij mijn vader gelegen. Het herinnerde hem aan de mooie dag en lieve broeders. En het feit dat er mensen zijn die dit voor ons over hebben gehad. Mario zorgde ook voor het gesprek met personeel in het ziekenhuis waar hij zijn verhaal aan kon vertellen. En Mario lag ook op de IC kamer waar mijn vader helaas is overleden. Toch bood Mario troost. Het is het enige tastbare wat we mee konden nemen, dat rook naar mijn vader en we wisten dat hij vaak vast had gehad. Inmiddels slaapt hij bij mijn dochter in bed. Elke avond wensen we ‘Mario van opa Ronald’ welterusten. We zijn jullie onvoorstelbaar dankbaar voor wat jullie voor ons hebben gedaan, maar ook voor het tastbare knuffelde dat jullie ons hebben gegeven.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens