op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20200119-WA0048.jpg

24 januari 2020

Bijzonder mooie dag

Enorm dankbaar zijn wij dat we afgelopen zondag, 19 januari nog een fantastische dag hebben mogen beleven met onze zus, tante en vriendin Elsy. Stipt om 12:00 uur kwamen Kees en Karin van jullie stichting Elsy ophalen bij de Hospice waar ze sinds december verblijft. Elsy vond het heel spannend om deze dag te gaan beleven, maar door de liefdevolle, warme, professionele verzorging van Karin en Kees kon ze zich toch overleveren aan hun zorg. Toen ze eenmaal heerlijk comfortabel op de brancard lag, hebben ze haar in de ambulance gezet en toen begon onze reis naar Scheveningen. Elsy haar laatste wens was nog eenmaal naar de zee en naar de musical van Anastasia met haar dierbare familie en lieve vriendin Ellie. In Scheveningen aangekomen mocht de ambulance de boulevard op rijden. Toen we een plekje gevonden hadden waar we de ambulance konden parkeren kon Elsy dan eindelijk de laatste keer naar de zee kijken. Met haar dierbaren om haar heen. Ze genoot daar enorm van. Het was een emotioneel maar bijzonder mooi moment. Daarna zijn we naar het circustheater gegaan om even lekker koffie te drinken met iedereen. We werden bij het circustheater vol liefde en enorm goede service opgevangen, ze hadden een rustig hoekje voor ons om even van het stranduitje bij te komen. Niet iedereen ging mee naar de voorstelling, dus werd het tijd om voor sommige familieleden voor deze dag afscheid te nemen. Daarna werden we door een medewerker van het theater opgehaald om ons naar onze plek in het theater te brengen. Ook dat was perfect georganiseerd. We hadden een hele fijne plek waar Elsy in haar bed goed zicht had en waar we met ons gezelschap konden genieten van de mooie voorstelling. Elsy genoot zichtbaar van de musical en was emotioneel van alle goede zorgen van het theater en Kees en Karin. Na afloop zijn we nog een hapje gaan eten bij het theater. Ook daar zorgden ze goed voor ons. We kregen een rustig plekje waar we goed konden zitten met bed en al. Elsy kon tijdens het diner toch nog even gewoon aan tafel zitten zonder bed. Dat was ook een fijn moment. Na het eten was het dan wel echt klaar voor Elsy. Ze was helemaal op na deze hele mooie bijzondere dag. Kees en Karin hebben haar toen ook klaar gemaakt voor de reis en zijn we terug naar de hospice gereden. Elsy heeft tijdens de reis al lekker geslapen. Wij, maar vooral Elsy kijken terug op een hele bijzondere dag. Onze bewondering voor de vrijwilligers die deze trip hebben mogelijk gemaakt is erg groot. De vrijwilligers zijn goud waard!!
Met dank, Elsy, familie, vriendin.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens