op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2AA4F4E6-8B8F-4594-AEE4-79D025F4531A_1_105_c.jpeg

17 januari 2020

Nog een keer naar PSV….

Zondag 24 november was het zover. Mijn vader zijn laatste wens kwam uit dankzij de Stichting Ambulance Wens. Hij mocht nog een keer samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen naar PSV.

 Om 13:00 kwam de wensambulance naar de Hospice het Baken in Geldrop. Na een gezellige kennismaking, waarbij een van de vrijwilligers toegeven dat hij Feyenoordsupporter was, zijn we rond 13:30 richting het PSV-stadion vertrokken. De drie kleinkinderen zijn samen met opa in de ambulance meegegaan. Wij zijn erachter aangereden.

 Aangekomen bij het PSV-stadion zijn we fantastisch opgevangen door de vrijwilligers van PSV.  Na een drankje was het tijd om naar de wedstrijd PSV- FC Heereveen te gaan kijken. In het stadion is mijn vader nog flink verwend door de supportersvereniging van PSV en PSV zelf. De goals zijn de hele wedstrijd aan onze kant gevallen. De eerste helft was dit goed, de tweede helft wat minder.

In de 80ste minuut van de wedstrijd zijn mijn vader en zijn kleinkinderen opgehaald voor een meet en greet met de spelers van PSV. Bij het wegrijden van vader is er een staande ovatie geweest van het hele vak waar wij in zaten.  Dit is een mooi maar zeer emotioneel moment.
Na de wedstrijd heeft mijn vader, zoals het mijn vader betaamd, nog even een hartig woordje aan de trainer Mark van Bommel gericht, het werd tijd dat er eens gewonnen werd.

Dit en alle foto’s die wij gemaakt hebben is waardevolle herinnering aan mijn vader geworden. Een week later op 1 december  is mijn vader op bijna exact dezelfde tijd als dat een week van tevoren de wensambulance kwam overleden. Wij willen stichting Ambulance Wens en al zijn vrijwilligers bedanken voor een fantastische dag een geweldige herinnering. Dank je wel namens Gonnie Haans, Natasja, Marie-Louise, Kelly, Sergio en Nicky.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens