op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-0553.jpg

2 januari 2020

Nog één keer naar zee

Nog een keer de zee zien
Ambulance Wens – 31-12-2019

Twee weken geleden zou hij nog zo de zee in zijn gelopen. Met kerst had hij nog aan tafel gezeten. En nu, een dag voor oudjaar, kon hij slechts naar buiten kijken vanaf zijn bed. Lopen ging niet meer, zitten ook niet. Zo snel was het gegaan. Van een sterke, sportieve, altijd actieve man was hij een schim van zichzelf geworden, alleen nog in staat om te liggen.
De zon scheen en hij zei: ‘ik wil naar buiten.’
Ambulance Wens regelde in een dag een auto met twee fantastische vrijwilligers. Ze tilden papa uit bed de brancard op, zuurstoffles in touw, voorzichtig het trapje voor het huis af en de stoep op. Zodra hij buiten lag en de zon op zijn gezicht voelde, lachte hij. Dat had hij al dagen niet gedaan.
Ze brachten hem op oudejaarsdag naar Bloemendaal aan zee, wij volgden in de auto. Spontaan kregen we een privéplek bij strandtent San Blas, verzorgd door de eigenaar en het personeel. De zee glinsterde, de zon werd oranje en papa ontspande. Hij ging heen en weer tussen lijden en genieten, maar hij was zichtbaar gelukkig om nog even buiten te zijn, op het strand, aan zee, in de zon en met ons om zich heen. Toen het kouder werd, mochten we naar binnen. Daar was een haardvuur en persoonlijke bediening. We praatten wat, en keken naar de zonsondergang. Het werd donker en de moeheid sloeg toe. Liefdevol reden Rienie en Hans papa weer naar buiten, de ambulance in, naar huis. Fluisterend zei papa, zijn stem is hij al dagen kwijt: ‘het was geweldig, dankjewel.’

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens