op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image4.2.jpeg

1 januari 2020

Fantastisch!

Lieve mensen,
Wat hebben wij vandaag een heerlijke dag mogen hebben met onze (schoon)moeder!
Zij is ongeneeslijk ziek van uitgezaaide alvleesklierkanker en haar laatste wens was dat ze nog zo graag een keer bij ons thuis wilde komen. In 2017 ben ik verhuisd van Arnhem naar Nieuw-Vennep, de liefde achterna. Doordat ze al geruime tijd ziek was is ze slechts 1x eerder bij ons thuis geweest.
Dat zou ik toch graag willen zei ze; gewoon bij jou thuis op de bank willen zitten. Maar het is best een rit voor iemand die zo zwak en ziek is dat wij het zelf niet zo goed meer aan durfden. Toen heb ik Stichting Ambulancewens aan geschreven. Na een paar dagen werd ik gebeld met geweldig nieuws: ze wilden graag mijn moeders wens in vervulling laten gaan. Vandaag is dat toch gelukt!!
Afgelopen woensdag kreeg ze ineens zeer hoge koorts door wat we denken griep. Daarna nog verdenking op Noro virus en inmiddels was ze zo zenuwachtig geworden dat ze vanmorgen zelfs ziek van werd. Maar toch doorgezet en wat was het fantastisch!!! We hebben op de bank gezeten en lekker gekletst. Gewoon gewoon. Soep en broodjes gegeten aan tafel en genoten. Als klap op de vuurpijl zijn we ook nog even naar Zandvoort gereden. Uit de auto in de wind. De zon ging zelfs schijnen!!!
Wat zijn we ongekend dankbaar voor deze dag en dat Stichting Ambulancewens dit mogelijk heeft gemaakt. Dit neemt niemand ons ooit meer af!!
Warme Groeten Rachel & Mark van den Berg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens