op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
81041035_10219806110203852_2768780680597864448_o.jpg

1 januari 2020

Trijntje Oosterhuis

Gisteren is mijn grootste wens uitgekomen en ben ik naar het kerstconcert van Trijntje Oosterhuis in Zwolle geweest.

 

Ik was gisterenochtend al erg zenuwachtig omdat je natuurlijk op pad gaat met mensen die je niet kent.

Maar toen vrijwilligers Truus en Romeo binnen kwamen was het gelijk goed. En kreeg ik een soort van rust over me heen. En dacht die gaan heel goed op mij passen tijdens het uitje. Rond kwart over 13 vertrokken we richting Zwolle.  En toen we er bijna waren was er een kleine file, maar we waren nog mooi op tijd. bij de grote kerk in Zwolle  we werden we goed opgevangen en er  werd  een mooi plekje voor mij uitgezocht zodat ik het  goed kon zien.

 

Het was een prachtig concert en wat heb ik genoten.

Trijntje is een topzangeres met haar hart op de juiste plek. Dit bewees ze wel weer door na het concert ruim de tijd voor een praatje te nemen. En had een gedicht voor haar geschreven die heb ik haar gisteren voorgedragen. En natuurlijk moest er afgesloten worden met een foto, en een handtekening op het jasje van Mario de mascotte.

 

Daarna zijn we wat gaan eten bij de Mac Donalds in Meppel .Waar we gelijk met open armen werden ontvangen. En er werd gelijk gevraagd wat ik die dag allemaal gedaan had met de Ambuwens. Ook werd ik verrast en kreeg ik een tasje aangeboden met leuke spulletjes er in. Was echt heel bijzonder.

 

Daarna gingen we weer richting Leeuwarden en heb ik gezellig in de ambu na gepraat met vrijwilligster Truus over alle belevingen van deze prachtige dag.

 

Bedankt dat jullie deze wens voor mij mogelijk hebben gemaakt , en dat ik als chronische zieke die weinig de deur uit komt ook de kans heb gekregen om er lekker op uit te kunnen.

 

Truus en Mario heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en de onvergetelijk dag. Vond het erg gezellig om met jullie op pad te zijn geweest.

 

Heel veel liefs Albertha

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens