op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20191212-WA0003.jpg

22 december 2019

Ameland

Donderdag 12 december was het zo ver... om 7 uur 's ochtends meldden wij ons op de kamer van Liesbet om samen met Stichting Ambulance Wens haar grote wens in vervulling te laten gaan; nog 1 keer naar haar geliefde Ameland om met haar vrienden daar nog 1 keer samen te zijn. Via de Afsluitdijk, in grote ambulance waarin Liesbet lekker kon liggen en wij gezellig bij haar achterin konden zitten, op weg naar de veerboot. Toen op de boot, lekker in het zonnetje genietend van de verse gevulde koek, met Ameland steeds dichterbij komend. Eerst een rondje over het eiland, tot het uiterste puntje, naar de bekende vuurtoren. Vanaf daar naar het Standhuys, het strandpaviljoen waar Liesbet maanden gewerkt heeft. De eerste bekenden worden begroet en we drinken een glaasje wijn met daarnaast een Amelands Nobeltje. De vermoeidheid begint toe te slaan en de verpleegkundige van Stichting Ambulance wens speelt de boeman en zegt dat er gerust moet worden. Op naar een prachtig tienpersoonshuis van alle gemakken voorzien, geregeld door de eigenaar van het park Klein Vaarwater op Ameland.
Na enigszins uitgerust te hebben zijn we met de ambulance weer teruggegaan naar het Strandhuys, waar Liesbet via een mooi versierde opgang, in het Strandhuys verrast werd door zeker 40 man. Mensen die speciaal van de wal waren gekomen om bij dit speciale moment aanwezig te kunnen zijn. Met elkaar hebben we geproost op het leven en de mooie momenten gevierd. Mooi om te zien hoe Liesbet, en daarom ook wij, genoot van deze dag. Rond 20.30 was het mooi geweest en zijn we teruggekeerd naar het huis.
De volgende dag bleken alle indrukken toch wel zijn tol te hebben geëist en werd door de vrijwilligers van stichting Ambulance Wens geregeld dat we een boot eerder terug konden nemen. Uitgezwaaid door haar vrienden verliet Liesbet moe maar voldaan haar geliefde Ameland.
Om 17.00 kwamen we aan in de hospice in Capelle aan den IJssel waar Liesbet nu geniet en terugkijkt op een bijzondere reis. Wat mooi dat er een organisatie als Stichting Ambulance wens bestaat die op een hele snelle manier wensen tot uitvoering kan brengen. Onze bewondering voor de vrijwilligers die deze reis mogelijk hebben gemaakt is groot.
Met dank, Liesbet, Aster en Gitte

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens