op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20191214_135835_-_kopie.jpg

21 december 2019

Zingen is haar lust en leven

Dankzij de stichting Ambulance Wens was het mogelijk om een droom van mijn erg zieke moeder in vervulling te laten gaan. Haar hele leven was ze nog nooit in de Doelen geweest. En een concert met koren was haar grote droom. Zelf is ze in het voorjaar van 2019 nog gehuldigd omdat ze 70 jaar (en tot dat moment ook nog actief) lid was van een gemengde zangvereniging. Zingen is haar lust en leven geweest. Tot een paar weken geleden zong ze nog actief mee op de zangmiddag van het verpleeghuis/hospice. En ‘haar’ koor is zelfs ook nog een concert komen geven in Lingesteyn en zij zong vanaf haar bed al haar ‘alt’ partijen mee. Dat zingen lukt niet meer, genieten van anderen horen zingen des te meer.

Wat een middag!! Uitgezwaaid door haar lieve verpleegkundigen vertrokken we met Kees en Jannie vanaf Leerdam naar Rotterdam. Bij de Doelen aangekomen werden we ontvangen door gastheer Thijs die ons via de artiesteningang en lift op een mooie plek loodste naast het orgel, achter de koren maar met mooi uitzicht op het podium. De uitdrukking op haar gezicht toen ze de zaal voor het eerst zag was onbetaalbaar. En de zichtbare ontroering toen de eerste noten van het orgel klonken en het koor inzette raakte ons allemaal. Met Kees en Jannie veilig naast ons konden wij, moeder met haar vier dochters, volop genieten van het concert.

Wat een prachtige herinnering om te koesteren. Wat mooi dat Stichting Ambulance Wens bestaat en dit zo snel voor ons kon regelen. Jullie maken de wereld een stukje mooier!

Heel veel dank!

Sjany de Ruijter

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens