op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2019-22-11.jpg

21 december 2019

Zo fijn om Regina weer te zien (schater)lachen

Als ik straks beter ben, dan gaan we naar de dierentuin, beloofde onze lieve vriendin Regina haar zoon. En wat heeft ze gevochten om dat doel te bereiken. Maar ineens was daar het meest ellendige bericht wat een mens kan krijgen…

Regina wordt niet meer beter, maar beloofd is beloofd en dus werd er een verzoek ingediend bij Ambulance Wens en nog dezelfde middag krijgen we antwoord dat haar wens kan worden ingewilligd. Een paar dagen later wordt Regina door Liane en Ruud, de vrijwilligers van Ambulance Wens, lekker warm ingepakt op de brancard en naar diergaarde Blijdorp gebracht. Het is koud, maar de zon schijnt volop op deze prachtige herfstdag in november. Moeder en zoon genieten van de middag, de dieren en vooral van elkaar. Zo fijn om Regina weer te zien (schater)lachen en hoe bijzonder is het om dit moment en de liefde tussen moeder en kind ook nog eens met een serie mooie foto’s vast te kunnen leggen als herinnering voor later.

Het geduld van Liane en Ruud is oneindig en pas als de dierentuin gaat sluiten is het tijd om moe, maar voldaan, weer naar huis te gaan. We zijn oneindig dankbaar voor dit onbetaalbare mooie moment.

Dank jullie wel, lieve kanjers van Ambulance Wens!

 R.W. van Holten 22-11-2019

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens