op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.4.jpg

3 december 2019

Sjaak bezoekt kersverse kleindochter .

Goedenavond,

Donderdag 28 november is mijn vader Sjaak door Kees en Mirjam van Stichting Ambulance Wens opgehaald in revalidatiecentrum Rijndam. Sjaak heeft drie maanden geleden door een ongeluk een hoge dwarslaesie opgelopen. Hij heeft 10 weken op de IC gelegen en zal het komende half jaar revalideren in Rijndam. Zondag 24 november werd hij opa van zijn vierde kleinkind! In Rijndam hebben ze Stichting Ambulance Wens benaderd met de vraag of Sjaak zijn kersverse kleindochter mocht bezoeken. Een dag later werd deze wens geaccepteerd en weer een dag later was Sjaak onderweg naar Alkmaar. Zijn dochter, mijn zus, wist van niets. De blik op haar gezicht toen Sjaak op de brancard de woonkamer werd ingereden, was onbetaalbaar; ze was perplex. Zo bijzonder dat Sjaak ondanks dat hij zo ziek is, kon knuffelen met zijn dochter en kleindochter. Kees en Mirjam hadden die dag alle tijd en moedigden Sjaak aan om, als hij het aan kon, ook nog even langs huis te gaan. Op de terugweg van Alkmaar naar Rijndam, zijn we via Sjaak zijn eigen huis terug gereden. Drie maanden geleden verliet hij het huis om een stukje te fietsen, nooit gedacht dat hij er heel lang niet meer zou komen... Hij vond het zo fijn om weer even thuis te zijn! Zijn hond weer gezien, zijn andere twee kleindochters die naast hem wonen, eindelijk weer eens in een vertrouwde omgeving. Lieve Kees en Mirjam, lieve andere vrijwilligers, wat doen jullie geweldig werk. De normale dingen zijn zo ver weg als je zo ziek bent. Het is geweldig dat jullie alle wensen, groot en klein, laten uitkomen. Ontzettend bedankt voor deze dag. Voor mijn vader en voor ons een lichtpuntje in deze moeilijke tijd.

Liefs, Familie v.d. Ende

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens