op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20191116-WA0000.jpg

27 november 2019

Geweldig wat deze mensen in hun vrije tijd doen

Onze zus had de wens om nog een keer haar huis te bezoeken en naar een concert van Nick & Simon te gaan. Op 16 november werden we ’s middags om half 5 opgehaald door de Wensambulance. Nadat Frans en Debbie van de Wensambulance zich hadden voorgesteld gingen ze naar Jenny. Veel tijd werd vrijgemaakt om haar op haar gemak te stellen en voor te bereiden op de avond. Ze kan het gelijk goed vinden met ze. Jenny heeft er veel zin in. Aangekomen in Hollandscheveld wordt ze op de brancard vakkundig door de woonkamer, slaapkamer, hobbykamer en badkamer gereden door Frans en Debbie. Jenny vertelt enthousiast over de vele objecten die ze heeft gemaakt in Weidestein en Beatrix. Ze geniet zichtbaar maar is ook wel emotioneel. Net als wij. We eten nog een patatje en vertrekken naar Kampen. Onderweg ligt ze lekker te slapen. We arriveren al vroeg in Kampen, de zaal is nog leeg en hebben ruim de tijd een mooi plekje te zoeken. Het personeel van de Music Club zorgen goed voor ons. Voor het concert is er nog een verrassing, we worden backstage uitgenodigd. Nick & Simon maken een praatje met Jenny en zetten hun handtekening op haar meegebrachte
t-shirt. Prachtig om mee te mogen maken. Tijdens het hele concert beweegt Jenny voorzichtig mee op de muziek. Af en toe wordt er naar het podium gezwaaid. Ze geniet er zichtbaar van. Op de terugweg wordt er weer lekker in de ambulance geslapen. Terug in Hoogeveen wordt Jenny liefdevol voorbereid op de nacht. Frans en Debbie worden hartelijk door Jenny en ons bedankt voor de prachtige avond en de goede zorgen. Geweldig wat deze mensen in hun vrije tijd doen voor de medemens. Ze komen helemaal vanuit Rotterdam naar Hoogeveen gereden om iemand die ze niet kennen een onvergetelijke avond te bezorgen. En de gave die ze hebben om in korte tijd een onbekend persoon een vertrouwd gevoel te geven. Petje af. Frans en Debbie, bedankt voor de goede zorgen, leuke gesprekken en fijne avond.
Hartelijk dank, 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens