op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Callantsoog.jpg

26 november 2019

Wens naar zee

Op zondagavond 20 oktober verstuurden wij een wens naar de stichting ambulancewens om onze vriendin Hanneke, met haar echtgenoot nog een keer van de zee te laten genieten. Binnen twee dagen werden we al benaderd door iemand van de ambulancewens en drie dagen later gingen we al op stap! Om half elf arriveerden Jan en Arjan van de stichting al vanuit Rotterdam met de zeer comfortabele ambulance in Assen bij Hanneke thuis. Alles stond nu klaar om haar wens in vervulling te laten gaan. Rond het middaguur arriveerden we in Callantsoog. Na de lunch, bij het voor Hanneke bekende paviljoen Woest waar ze heel fijn aan het raam kon liggen ,was het tijd om het strand op te gaan. We gingen naar de volgende strandopgang bij strandpaviljoen de Toko, ook zij verleenden alle medewerking door tafels en stoelen aan de kant te schuiven. Met de door de Toko geregelde speciale strandrolstoel zijn we het strand op gegaan. Alles zat mee, de zon scheen, de zee was woest en er stond een stevige wind. Lekker uitgewaaid en langs de branding gelopen konden we bij terugkomst heerlijk aan het raam zitten en van het uitzicht op zee genieten. Heel dubbel....maar zo fijn dat deze wens voor haar in vervulling is gegaan. We kijken terug op een mooie en emotionele dag, Hanneke heeft genoten!! Wij willen de stichting en de kanjers Jan en Arjan heel erg bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt. haar vriendinnen, Gretha en Nicolette

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens