op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.15.jpg

7 november 2019

Een intense dankbaarheid

 Op 13 oktober mocht mijn vader, dhr Wesseling,  met hulp van Stichting Ambulancewens nog één keer zijn huis bezoeken. Het huis waar hij bijna 50 jaar had gewoond en acht weken daarvoor zo plotseling had moeten verlaten.

Wat was het een bijzondere dag! Met vader mocht met hulp van wat kussens op zijn vast vertrouwde plek zitten. Met ons, zijn vier kinderen, hebben we volop herinneringen opgehaald met een lach en een traan en mooie verhalen gedeeld.

Afgelopen zondag is onze vader overleden, maar deze wensdag is voor ons één van onze meest dierbare herinneringen. Hij heeft zelf ook zo enorm genoten. Hij gaf deze dag een 10+ en dat voor iemand die niet heel uitbundig was met complimenten..

Een intense dankbaarheid gaat uit naar de organisatie en de vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens,  die met zoveel liefde en betrokkenheid deze laatste wens in vervulling hebben laten gaan. Dat is bijna niet in woorden uit te drukken. We hopen dat jullie maar nog heel veel wensen mogen vervullen.

Met vriendelijke groet,


Jolanda de Roos

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens