op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
_DSC5374-small.jpg

15 oktober 2019

Wat een geweldig nieuws!

Toen onze moeder 6 weken geleden de diagnose kreeg dat zij niet lang meer te leven had, was zij bezorgd dat zij misschien niet meer bij het 35-jarig huwelijk van haar dochter kon zijn. Deze dag zou namelijk plaats vinden in een vakantiepark in Harderwijk met de gehele familie. De weken die daarop volgde, ging zij inderdaad zo snel achteruit dat het er waarschijnlijk niet meer inzat dit “feestje” met ons te vieren. Toen zij in Hospice Delft kwam, werd haar gevraagd of zij nog wensen had. Door bijval van haar jongste dochter heeft de Hospice voor deze dag een aanvraag ingediend bij de Stichting Ambulance Wens. Al snel kregen wij het bericht dat deze stichting haar laatste wens zou vervullen. Wat een geweldig nieuws!

 

Het was met recht een fantastische dag, waar we met de hele familie van genoten hebben. Weliswaar een dag met een lach en een traan, maar een hele mooie herinnering aan ons samenzijn in een ontspannen sfeer. En daar hebben Jan en Jannie van de Stichting Ambulance Wens geweldig aan bijgedragen. Echt heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens