op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190907-WA0010.jpg

9 oktober 2019

Bijzondere dag

Zaterdag 7 september  12 ½ Jubileumfeest Woonvorm De Strang Gendt (Lingewaard).
Onze broer Jan woont vanaf het begin in deze woonvorm, maar lag/ligt in Radboudumc in Nijmegen. Hij vond het echt niet leuk dat hij niet bij het feest kon zijn.
Wij als familie waren al aan het brainstormen hoe Jan er toch een beetje bij kon zijn deze dag, bijv door skype  of whatsapp bellen. Maar in een gesprek met verpleging kwam de wensambulance ter sprake en is via de afdeling Medium Care  de aanvraag voor Jan gedaan. Ongeveer een week van te voren kregen we te horen dat de wensambulance door kon gaan. Echt goed nieuws! Jan had een aftekenlijst op zijn kamer hangen tot deze grote dag.  
Om ongeveer 1400 uur was de wensambulance op de afdeling. Na overdracht en overplaatsen op het brancard gingen we richting Gendt. Jan vond het maar spannend onderweg.
Bij aankomst was het mooi om te zien dat iedereen echt in afwachting was dat Jan ging komen. De nodige tranen maar zeker ook een grote lach, waren er ook deze middag.
Alle medebewoners, verwanten en andere aanwezigen wilde graag even praten met Jan.  Een corsage, een kado, een liedje en muziek, het was al met al wel veel drukte, maar zeer zeker de moeite waard.
Iedereen die met de wensambulance mee gaat krijgt een ambulancebeer. Deze beer ligt nu elke dag bij Jan in bed.   De corsage hangt nog aan de stang boven het bed. En vanuit het bed kan Jan een paar uitgeprinte foto’s zien hangen, als aandenken aan deze dag. Het was zeer vermoeiend voor Jan, hij had echt wel een paar dagen nodig om er van bij te komen, maar dat was het zeker waard.
Mooi om te zien dat het klupje bewoners compleet was op deze bijzondere dag.
Wij zijn stichting Ambulance Wens zeer dankbaar voor de uitvoering van deze wens.
Jacqueline Verhaegh – Naterop
José den Bruinen - Naterop

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens