op dit moment 18243 wensen vervuld 1309 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0406.jpg

25 september 2019

Een beetje geluk

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het vervullen van de wens van Jan Hennes uit Sittard. Papa is helaas op 15 augustus gestorven.

Maar wat hebben jullie snel gereageerd op onze wens! Jammergenoeg ben ik de namen van de dames die erbij waren vergeten maar de heren waren Kees en Gerrit wat een geweldige vrijwilligers dat mogen jullie ook vermelden als jullie dit op jullie Facebook willen zetten. Wij hebben als gezin de laatste twee maanden alles uit de kast gehaald om het voor pa nog zo mooi en positief mogelijk te maken.
Maar de week Zeeland samen met ons allen was helemaal top. We zijn een keer aan zee geweest en hebben een keer rond gereden en papa heeft genoten van de mooie tuin waar we verbleven en heeft elke nacht buiten geslapen en van de heerlijke zeelucht genoten.. Papa was jullie heel erg dankbaar want hij wilde zo graag nog eens een keer op vakantie en heeft ook met de vrijwilligers leuke verhalen verteld. Zoals beloofd op de crematie hebben we om een donatie gevraagd en we hebben €220,50 ontvangen en gisteren heb ik het bedrag afgerond naar €500,00 en overgemaakt
Op 20 juli kwamen jullie ons halen om naar Zeeland te gaan en er werd een extra stop bij Neeltje Jans gedaan. Pa en ma vonden dat geweldig!!!! En op 27 juli werden we weer opgehaald en toen hebben we een stop gemaakt bij  cafe Salden waar papa heel graag vertoefde voor een lekker pintje.
Beertje Mario is vanaf die tijd altijd bij Pa in bed blijven liggen totdat hij overleed nu staat hij met een foto bij mij in de kamer als een mooie herinnering. Hopelijk mogen jullie nog veel mensen een beetje geluk brengen met kleine beer Mario….

Veel liefs en dank van ons allemaal namens Jan Hennes en de hele Family

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens