op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190823_144823.JPG.jpg

29 augustus 2019

Het was een geweldige dag!

Mijn moeder kon het haast niet geloven dat haar wens om haar hele goede vrienden in Eelde te bezoeken plaats zou vinden en dan ook nog zo snel. In dezelfde week van de aanvraag werd mijn moeder op vrijdagochtend door Magda (verpleegkundige) en Joost (ambulancechauffeur) opgehaald. Mijn man en ik mochten meerijden in de ambulance. Mijn moeder genoot van de rit door Noord-Holland en over de Afsluitdijk. Het was zonnig weer en daardoor was het landschap mooi te zien. Bij aankomst stond de voordeur van het echtpaar Annie en Louis al wijd open in Eelde. Het was een geweldig weerzien, want dit had niemand meer verwacht. Het was heel leuk en fijn dat  Louise, de dochter van Annie en Louis, er ook was. Ik hielp Louise met de koffie en later de soep en broodjes, zodat mijn moeder, Annie en Louis alle tijd voor elkaar hadden. Veel herinneringen van vroeger werden naar boven gehaald en er werd heel wat afgepraat en gelachen. Ook voor Louise, mijn man en mij was het een mooie dag om de (schoon)ouder(s)zo gelukkig en blij te zien met elkaar. Magda en Joost zorgden goed voor mijn moeder en lieten haar echt voelen dat het haar wensdag was. Mijn moeder mocht zeggen of zij onderweg nog ergens langs wilde rijden. Mijn moeder wilde graag terug via de Houtribdijk zoals ze vroeger ook met wijlen mijn vader reed. Emotioneel en blij nam iedereen ‘s middags afscheid van elkaar. Mijn moeder wilde tijdens de terugreis wakker blijven om maar niets te hoeven missen onderweg. Toen we de Houtribdijk gepasseerd waren, viel mijn moeder heel even in slaap. Heel gezellig heeft mijn moeder tijdens de reis met Magda gesproken. Toen mijn moeder thuis gekomen was, zei ze met stralende ogen: ‘Het was een geweldige dag!’.
Heel veel dank aan de Stichting Ambulance Wens en in het bijzonder aan de vrijwilligers Magda en Joost!

Janet

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens