op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190817-WA0006.jpg

22 augustus 2019

Het was een fijne en bijzondere dag

Bij onze moeder is een jaar geleden een hersentumor gevonden, het kwaadaardige type. Na drie chemokuren en een dappere strijd is ze nu uitbehandeld en heeft ze een prettig onderkomen gevonden in het hospice. Daar werden we gewezen op de mogelijkheid een wens te doen met de Stichting Ambulance Wens. Nog een dagje varen met familie, dat leek haar wel wat! Het contact met de stichting was erg prettig. We konden online een formulier invullen en werden diezelfde middag nog teruggebeld. De mogelijkheden aan de telefoon besproken en zo uitgekomen op een dagje varen in de Biesbosch. Het was een erg fijne en mooie dag. Opgehaald met de ambulance. Vrijwilligers Ed en Marlies waren ook zo vakbekwaam en ook nog eens prettig gezelschap om erbij te hebben. Het was ontzettend prettig dat we zo ontzorgd werden zodat we echt met de gezelligheid bezig konden zijn. Omdat onze moeder op de brancard kon blijven liggen kostte het haar niet zoveel energie en kon zij goed genieten van de omgeving en het gezelschap van de familie. Het was een fijne en bijzondere dag. En dat was zonder de stichting simpel niet mogelijk geweest. Heel erg bedankt!

Nogmaals bedankt voor de goede zorg en een hele fijne dag. Ed en Marlies waren toppers!

Met vriendelijke groet,

Joshua Ratha

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens