op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_4446.jpg

29 juli 2019

Het was een geweldige dag

Mijn laatste wens was naar de verjaardag van onze dochter en het bezichtigen van hun nieuwe woning in Oosterend op Texel.
Via de oncologie verpleegkundige van de thuiszorg Omring kreeg ik te horen dat er een mogelijkheid was om met een ambulance je laatste wens te vervullen. Ik kreeg van haar de folder met alle informatie van uw stichting.
Mijn man heeft op vrijdagochtend de 26ste juli direct gebeld naar de stichting. Hij werd uitermate net te woord gestaan met de mededeling dat er heel veel mogelijk was. Mijn verhaal door gegeven dat ik graag nog een keer naar onze dochter op Texel wil. Mijn ziekte slokdarmkanker is uitzichtloos.
Er is niets meer aan te doen.
We kregen te horen dat het de volgende dag al mogelijk was. Geweldig alleen onze dochter wist van niets en dat wilde we zo houden. De rest van de kleinkinderen en onze schoonzoon ingelicht.
We werden 27 juli 2019 om 10 uur opgehaald door de laatste wens ambulance. Na het nuttigen van eerste een kop koffie de ambulance in.
Wij keken ervan op hoe mooi en professioneel je wordt behandeld door de twee vrijwilligsters. Niets anders dan lof. Via een touristische route van Oudesluis naar Den Helder gereden en konden boot van 11 uur naar Texel nemen.
Er werd tijdens het rijden gevraagd of alles goed ging.
Op Texel aangekomen richting Oosterend. Daar aangekomen was de verrassing voor onze dochter zeer emotioneel. Ze vond het zo fijn en bedankte de twee vrijwilligsters dat ze dit nog mee mocht maken.
We hebben heerlijk in de tuin gezeten en een rondje met de brancard in het huis gemaakt. Ik heb gelukkig nog zelf het kado voor haar verjaardag kunnen overhandigen en daar ik ben uw stichting heel dankbaar voor.
Om 16 uur de boot terug genomen en ben keurig weer afgezet en in mijn bed gelegd .
Ik kan niet anders zeggen het was een geweldige dag.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens