op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_1516.JPG.jpg

22 juli 2019

Geweldige gebeurtenis in mijn leven

Goedemiddag!!

Bij deze stuur ik de foto’s toe van de wens om mijn moeder aanwezig te laten zijn bij het zomeravondconcert én de huldiging voor 50 jaar lidmaatschap.

Het is een bijzonder geslaagde avond geworden, en alles is buitengewoon goed verlopen. M’n tante en oom waren aanwezig in Puttershoek, waar ze werd opgehaald. Daarna uitladen bij het speeltuintje, waar het concert plaatshad. Ze was natuurlijk erg verbaasd, en door het infarct kan ze niet praten, maar iedereen heeft kunnen zien dat ze genoten heeft van de muziek, en van alle mensen om haar heen. Heel veel oude bekenden, die ze zeker 1,5 jaar lang niet meer heeft gezien. Het was emotioneel, maar wel enorm bevrijdend voor mij dat ze aanwezig was, zonder dat ik de verantwoording voor haar hoefde te dragen. Voorbereiding voor concert, concert spelen, en daarna toegesproken worden, het kon allemaal, dankzij jullie medewerkers, Daphne en Kees (z’n naam weet ik niet meer zeker). Ze werd constant in de gaten gehouden, toen het kouder werd was er een plaid voor haar beschikbaar. Daarna naar het NLS-gebouw voor de huldiging, en dat was helemaal een schot in de roos. Ze werd nog toegesproken door onze voorzitter, en je zag haar instemmend knikken op de woorden die mij werden toebedeeld. Een geslaagde avond, waarop iedereen van ons orkest, onze familie, onze vrienden en diversen mensen uit het publiek met plezier en genoegen aan terugdenken.

Geweldig dat deze mogelijkheid er was, en dat jullie het verzoek hebben kunnen honoreren.

De woensdagochtend erna moest ik er echt even van “bijkomen”….

 

Helaas kwam daarna een bericht dat een vriend van m’n schoonmoeder onverwachts is overleden, en dat de man van mijn collega met een hersenberoerte per ambulance is opgenomen in het Erasmus. Eerder had ik geen gelegenheid u de foto’s en de video toe te sturen, maar wees ervan overtuigd, dat dit voor mijn moeder een hele leuke ervaring is geweest. Als ik nu bij haar op bezoek ben, is het beertje met ambulancekleding het eerste dat ze aanwijst, en dan hebben we het weer over deze gedenkwaardige avond.

Nogmaals heel veel dank voor jullie inspanningen, het wordt enorm gewaardeerd.

 

De financiën van mijn moeder worden beheerd door een bewindvoerder: ik heb hem gevraagd namens mijn moeder een donatie te doen; of hierop gereageerd wordt, weet ik niet. Maar persoonlijk zal ik ook een donatie doen.

 

Nogmaals dank voor een geweldige gebeurtenis in mijn leven, mét mijn moeder.

 

Anita den Boer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens