op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190704-WA0000.jpg

22 juli 2019

DREAMS COME TRUE

 De wens van onze zoon Thomas (27 JAAR) om nog een keer naar Engeland te gaan (Cambridge) te bezoeken was groot, heel groot.
Aangezien zijn ziekte zeer progressief is op dit moment is alles op alles gezet om die wens nog te kunnen vervullen.
Binnen een week was alles geregeld en zijn we op reis gegaan samen met de stichting ambulance wens om hem zijn droomwens nog
te vervullen.
Op woensdag 3 juli werd hij opgehaald door Rienie en Joop op op weg te gaan naar zijn o zo geliefde Cambridge waar het hoofdkantoor zit waar ze zijn Runescape computerspel  wordt gemaakt.
Runescape loopt als een rode draad door zijn leven en heeft hem door zware periodes heen geholpen door de jaren heen.
Via hoek van Holland zijn we s' nachts gaan varen naar Harwich met de Stealine.
S'morgens vroeg aangekomen op weg gegaan naar Cambridge waar zijn geliefde spel wordt ontworpen die hij al sinds 2006 speelt.
Door de jaren heen zijn daar speciale vriendschappen uit ontstaan mede ook dat we elk jaar het jaarlijkse festival bezochten.
Wat heeft hij daar altijd van genoten maar vanwege de verslechtering van zijn gezondheid was dat de afgelopen twee jaar niet meer mogelijk.
Thomas en wij ouders hebben tijdens deze reis vele mooie maar ook emotionele momenten met elkaar beleefd, vele ontmoetingen gehad en dierbare personen ontmoet en wat genoot thomas van zijn
reis en alles daar om heen.
Fijn om te zien dat thomas zo geliefd was er oprechte aandacht voor hem was en Jagex had dan ook niet meer kunnen doen dan ze nu aangeboden hadden.
Het was gewoon goed zeker aansluitend aan zijn wens. Zelfs meer dan dat.
Thomas heeft daar door het kleine beetje kracht wat nog in zijn broze lijf zo genoten van alles dat hij tot grote prestaties kwam die eigenlijk niet meer voor mogelijk werd gehouden.
Zijn passie voor het spel, de mensen maakte dat hij intens kon genieten niet zo zeer met woorden maar vooral met een grote glimlach rond zijn mond en de twinkeling in zijn ogen en dat was zo mooi
en fijn om te zien in een strijd die hij dagelijks strijdt.
Deze wens heeft veel bij hem maar ook bij ons ouders los gemaakt wat dankbaar zijn we dat we dit nog met hem hebben kunnen doen.
dat daar ook emoties bij kwamen vele mooie maar ook soms verdrietige momenten maar ook vele warme momenten hebben we talloze herinneringen kunnen maken die onuitwisbaar zijn en voor altijd bij ons zouden dragen.
Thomas heeft genoten en hoe !!!!!!!!!
Doodmoe maar voldaan zijn we op het eind van de middag weer naar Harwich vertrokken voor de terugreis maar niet zonder dat we bij Mac Donalds waren geweest iets wat ook op zijn wenslijstje stond.
Wat heeft hij genoten van zijn milkshake iets waar hij zo naar kon verlangen was ineens haalbaar om het daar rustig op te drinken, hoe bijzonder hij droomde daar soms van.
S'nachts zijn we weer gaan varen richting hoek van Holland om de volgende ochtend  weer op weg te gaan naar huis een moeilijk moment voor thomas ( en wij  ouders)wetende dat er een andere fase aankomt maar wel wetende dat thomas zijn wens nog hebben kunnen vervullen met elkaar is goud waard. Het was goed zo zijn wens vervult zijn glimlach en twinkeling vergeten we nooit.
Dat dromen uitkomen ,daadwerkelijk uitkomen is ons duidelijk geworden en zijn meer dan dankbaar dat Rienie onze krachtpatser en joop onze chauffeur voor drie dagen thomas zo goed en liefdevol en vol passie hem en ons hebben bijgestaan deze drie dagen
Niet alleen thomas heeft genoten maar wij ouders ook van alle drie de dagen.
Kort samen gevat is deze reis een hele bijzondere ervaring geworden ondanks al het verdriet en onmacht hebben we nog hele mooie momenten gehad.
Deze reis was meer dan zomaar een wens  het was meer dan dat onbetaalbaar.
Thomas woorden waren dat het hem veel rust had gegeven nog daar te kunnen zijn en de mensen te ontmoeten die hem zo dierbaar waren geweest in zijn leven.
Moe maar vol overtuiging gaf hij zelf aan missie volbracht. !!!!
Stichting ambulance wens bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben  en wat meer dan geweldig dat jullie bestaan.
Speciale dank aan Rienie en Joop jullie voelde als familie en een warm bad.
Mede dankzij jullie is dit een onvergetelijke reis geworden voor Thomas.
Vele dierbare herinneringen hebben we kunnen maken dit nemen we voor altijd mee.

Vriendelijke groet Thomas en ouders

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens