op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190617-WA0003.jpg

4 juli 2019

Een warme deken

Onze eigen reis naar Apulië had ik moeten annuleren omdat Jana een – laatste – nieuwe chemokuur in het Erasmusziekenhuis zou ondergaan! Mijn vrouw heeft een hersentumor en helaas had dit niet het gewenste resultaat en zijn weer terug gekeerd bij onze “thuishaven” het UMC in Utrecht. De reis die bij Jana op de bucketlist stond was niet meer uitvoerbaar. Mijn dochter heeft haar wens toch mogelijk gemaakt door in kontakt te treden met Ambulancewens en kenbaar gemaakt wat deze grote wens was. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet de moed had om dit te vragen aan een organisatie die zo prachtig werk doet. Het is een reis van 4500km heen en weer en dat kan je van niemand verlangen!

Het intakegesprek met Kees Veldboer had op dinsdag plaats, woensdag kregen wij bericht dat hij een team had samengesteld en een locatie in Alberobello gereserveerd en vrijdag om 7.30uur vertrokken wij met een spiksplinternieuwe ambulance naar Italië. Wij werden geëscorteerd door Leo en Marianne. De warmte en liefde van deze mensen was een warme deken! Leo heeft uiteindelijk in 6 dagen 4500km met heel weinig rustpauzes voor hem zelf gereden en Marianne heeft door haar grote expertise op de actieve ambulancedienst en in bezit van alle denkbare diploma’s Jana bijgestaan in de soms moeilijke momenten. Hun toewijding en inzet was ongelooflijk. Deze reis zou onmogelijk zijn geweest zonder deze mensen! De reis was een droom. Wij zijn de 1ste dag voorbij München gereden en de tweede dag bijna 1300km naar Alberobello. Een schitterende villa met een groot overdekt terras was voor ons gereserveerd. Ongelooflijk. Er waren 2 dagen om het oude dorp met de zo kenmerkende trullo te bezoeken. Er staan ruim 1000 trulli in deze plaats die sinds 1996 onder bescherming van de Unesco staat. Om te onderstrepen dat wij Leo en Marianne in ons hart hebben gesloten is de inzet om voor Jana het onmogelijk, mogelijk te maken. Alles was bij de oude kern afgesloten, maar Leo was weer zo gefixeerd om mijn vrouw deze trulli te laten zien (het was veel te steil voor de brancard) dat hij van bovenaf een ingang vond en met de ambulance door de straatjes heeft gereden! Wij kwamen natuurlijk alleen voetgangers tegen (en gelukkig geen politie!).

Nu is Leo als politieman zeker in staat om zich eruit te praten). Een droom is daadwerkelijk uitgekomen. Jana heeft ook daadwerkelijk een trullo kunnen aanraken. De villa was fantastisch en wij konden ’s middags met 35graden hebben wij heerlijk op het terras kunnen uitwaaien. De liefde die Marianne heeft gegeven met de verzorging van mijn vrouw zit in mijn ziel gegrift. Deze mensen verdienen een medaille! De reis is door de organisatie aan ons geschonken en dat betekent dat deze reis heel veel geld heeft gekost, en reden voor mij om iedereen die dit artikel leest te vragen om een donatie. Geloof mij elke cent is welkom en deze stichting doet zo ongelooflijk goed en zinvol werk. Stichting Ambulance Wens, Rhoon RaboBank NL61RABO0112924611. Geef svp. het is een ongelooflijke stichting die mensen ongelooflijk gelukkig maakt in hun laatste wens. Peter van Huet

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens