op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190701-WA0002.jpg

4 juli 2019

Nog één keer naar Scheveningen

Beste Stichting Ambulancewens,

 

Graag wil ik jullie vooral namens mijn oma, maar ook namens mijn moeder, zus en mijzelf hartelijk bedanken voor de fantastische dag die jullie gister voor mijn oma hebben verzorgd.

 

Samen met mijn oma, moeder en zus zijn we nog één keer naar Scheveningen geweest. We hebben daar een lekker visje van Simonis gegeten, want dat deden we altijd als we in Scheveningen kwamen. Voor mijn oma voelt Scheveningen als thuiskomen en zij heeft er dan ook enorm van genoten dat het ondanks haar ziektebeeld toch nog mogelijk was om nog één keer naar Scheveningen te gaan. Jullie lieve vrijwilligers kwamen ruim op tijd aan bij het huis van mijn oma. Mijn oma vond het allemaal best een beetje spannend want zij hoorde om half 10 pas dat we zouden gaan, en om half 11 waren de lieve vrijwilligers er al! De lieve vrijwilligers hebben mijn oma erg op haar gemak kunnen stellen en met tedere, lieve zorg is mijn oma van het bed op de brancard geholpen. En daar gingen we! Op naar Scheveningen, onderweg een paar korte power dutjes gedaan en op Scheveningen was oma er helemaal bij! Ze heeft erg genoten van de zee, de wind, de lucht en de vogels, de vis en vooral van het gevoel om weer even daar te zijn.

Na het eten van het visje hebben we lekker over de boulevard gewandeld en naar de zee gekeken. Mijn oma is geboren en getogen in Schiedam en woont sinds 22 jaar in Doesburg, zo kwamen we samen met de lieve vrijwilligers op het idee om nog langs Schiedam te rijden, langs het geboortehuis van mijn oma en het huis waar zij daarna altijd zelf heeft gewoond en haar kinderen heeft grootgebracht. Het huis waar mijn oma zelf gewoond heeft en haar kinderen heeft grootgebracht had ondertussen ruimte gemaakt voor nieuwbouwwoningen maar het geboortehuis van mijn oma staat er nog net zoals vroeger. Oma vond het prachtig om deze plekken nog eens te kunnen bezoeken. Onderweg naar huis heeft oma weer lekker geslapen en thuis aangekomen bleek dat er een ongelukje met de katheter was gebeurd, de lieve zuster heeft hiermee geholpen en toen oma weer schoon en wel in haar eigen bedje lag hebben we afscheid van elkaar genomen.

 

Niet alleen mijn oma, maar ook mijn moeder, mijn zus en ikzelf zijn jullie ontzettend dankbaar voor het realiseren van deze mooie dag! Voor mijn oma een fantastisch, laatste bezoek aan haar geliefde Scheveningen, haar meest favoriete plek in Nederland, waarvan ze niet meer durfde te dromen om er nog eens te komen en voor ons als kind en kleinkinderen een mooie herinnering die ons altijd bij zal blijven! Jullie zijn fantastisch en de vrijwilligers zijn mensen met gouden harten! Wij zullen ons gezamenlijk gaan inzetten om een mooie donatie aan deze bijzonder mooie stichting te kunnen doen zodat er voor nog meer mensen (en families) wensen vervuld kunnen worden.

 

Nogmaals hartelijk bedankt voor het realiseren van de laatste wens van mijn oma!

En namens ons allemaal, hartelijke groet!

 

Lisette Nieuwenhuis

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens