op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
FB_IMG_1559316926081.jpg

22 juni 2019

Wat genoot ze

Op 29 mei deden mijn zoon Geert en ik mee met de Tour du ALS. We beklommen op 1 dag 2 x de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor onderzoek naar de behandeling van ALS. Mijn moeder, die aan deze vreselijke spierziekte lijdt, was er dankzij stichting Ambulancewens bij.

Wat genoot ze er samen met onze vader en opa van om ons de klim te zien maken. Ze mochten met de ambulance voorop in de stoet van zo’n 600 fietsers, wandelaars en hardlopers die uiteindelijk met elkaar meer dan 1,1, miljoen euro op hebben gehaald. Zij juichten ons naar boven en onthaalden ons op de top. Tegelijkertijd staken alle deelnemers hun duim op voor hen. Want de Tour du ALS gaat om hen: de patiënten.

Jannie en Willem genoten ontzettend van het evenement, waar ook hun andere kinderen bij aanwezig waren. Als bonus bezochten ze ook nog het vakantieadres in de buurt van De Kale Berg, waar ze jarenlang de meest heerlijke vakantieweken doorbrachten. Het prachtig om te zien hoe zij opleefden en genoten van het prachtige evenement. Een ongekend groot cadeau.

We zijn Stichting Ambulancewens dan ook erg dankbaar. En in het bijzonder vrijwilligers Jannie en Ronald, voor wie alles kon en aan wiens geweldige zorgen onze ouders zich helemaal hebben kunnen overgeven. Onvergetelijk!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens