op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC01224.JPG.jpg

11 juni 2019

Moeder naar trouwerij zoon

Op maandag 3 juni kwamen de vrijwilligers ruim op tijd om mijn vrouw op te halen voor de trouwerij van onze zoon. Raymond en Annelies waren onze vrijwilligers. Heel aardige mensen en zeer meegaand met mijn vrouw. Daar mijn vrouw ongeneeslijk ziek was waren er nog andere dingen waar ernstig rekening mee moest worden gehouden. Mijn vrouw zat aan het zuurstof, heeft paniekaanvallen en auto angst. Maar ik als haar man vertelde ik dit aan Raymond en Annelies zodat ze er rekening mee konden houden. Nou ik kan u vertellen het waren grote kanjers want hier hielden ze keurig rekening mee. Wij op weg naar het stadhuis van IJmuiden vanuit den haag. Omdat in dit geval de ambulance aangemeld moest worden stond de bode van het stadhuis ons al op te wachten. We werden keurig begeleid naar de trouwzaal {mijn vrouw en ik waren getuige van onze zoon}. Na de plechtigheid gingen we naar het huis van onze zoon en zijn vrouw voor een kleine high tea. Speciaal voor mijn vrouw gedaan. Na enige tijd was mijn vrouw heel erg moe en zijn we huiswaarts gekeerd. Het 2e plan om met onze kleindochter langs sea life in Scheveningen te gaan hebben we helaas moeten schrappen. Dat was even te veel voor mijn vrouw omdat dit al veel te vermoeiend was geweest Maar dankzij de enorme inzet van alle medewerkers van de ambulance wens is dit mogelijk gemaakt. We zijn jullie eeuwig dankbaar hiervoor want dankzij jullie was het mogelijk dat mijn vrouw het op de valreep nog mee heeft kunnen maken. Helaas is mijn vrouw op 06 juni 2019 overleden. Mvg Nico krom

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens