op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190505_170756.jpg

3 juni 2019

Mijn vader genoot

Mijn vader woonde sinds 15 februari in het hospice in Breda. Ik had mijn vader vele malen gevraagd of hij nog bijzondere wensen had. Ik kreeg altijd te horen dat hij deze niet had. Ik kon het hier niet bij laten zitten. Mijn vader is in zijn jeugd opgegroeid in Tilburg en woonde vanaf zijn 28e (circa) in Breda.

Voetbal heeft heel zijn leven een grote rol gespeeld en alle vrienden en kennissen in Breda zijn dan ook voor NAC, en als ze niet voor NAC zijn, dan is het voor AJAX, PSV of Feyenoord, maar mijn vader is heel zijn leven een trouwe fan van Willem II gebleven.


Iedere keer als hij bezoek kreeg (en er kwamen altijd veel mensen op bezoek) ging het gesprek bijna altijd over NAC en Willem II. Volgens mijn vader was NAC een but-club. Mijn vader genoot altijd zichtbaar van deze gesprekken en de NAC-fans moesten helaas ook toegeven dat Willem II beter presteerde.


5 mei Jl. was de finale van de bekerwedstrijd tussen Willem II en Ajax in het Feyenoordstadion. 2 weken hieraan voorafgaand heb ik contact opgenomen met de KNVB en de wensambulance. Met veel hulp van de wensambulance en de KNVB is deze wens in vervulling gegaan.


Kees en Ineke hebben er samen met ons voor gezorgd dat mijn vader, maar ook zeker wij een onvergetelijke dag hebben gehad. Zo heeft mijn vader met diverse bekende oud-voetballers gesproken en zelfs de burgemeester van Rotterdam. Helaas heeft Willem II wel verloren, maar heb ik mijn vader iedere seconde van de dag van oor tot oor zien stralen.


De dagen na afloop van de wedstrijd heeft hij aan iedereen verteld dat hij zo heeft genoten en dat iedereen die deze wens mogelijk heeft gemaakt ontzettend dankbaar is!


Helaas is mijn vader ondanks zijn ziekte toch nog onverwachts tussen uitgepiept, maar dit kan niemand hem meer afnemen.


Nogmaals heel veel dank voor dit bijzondere voetbaluitje!


Lieve groet,


Marga van Asten

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens