op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.8.jpg

29 april 2019

Naar de uitvaart van Zus Wil

Op 13 april heb ik dankzij de Stichting Ambulancewens de verjaardag van mijn zusje Wil kunnen bijwonen. Het zou haar laatste verjaardag zijn want op 20 april kwam de trieste mededeling dat zij was overleden. Natuurlijk wist ik op 13 april al dat het niet meer zolang zou duren, maar toch komt zo’n mededeling hard aan. Buiten mijn man is er dan ook niemand om het verdriet te delen. Thea, een van mijn andere zusters, heeft toen voor mij geregeld dat ik binnen twee weken nogmaals gebruik mocht maken van de Stichting Ambulancewens en daardoor in de gelegenheid was om toch bij de uitvaartdienst van mijn zusje aanwezig te zijn.
Dit was dan ook de gelegenheid om mijn verdriet te kunnen delen met mijn eigen broers en zusters, die allemaal in de provincie Groningen wonen. En verdriet delen werkt ook troostend.
Veel dank gaat uit naar de vrijwilligers op de ambulance. Helaas ben ik de namen van de twee kanjers vergeten. Maar zij hebben mij in de gelegenheid gesteld om op een passende manier afscheid te namen van mijn zusje, waarbij zij op afstand bleven.
Deze medewerkers gaven alle medewerking om na afloop van de plechtigheid mij, samen met de aanwezige broers en zusters, in de gelegenheid te stellen om bloemen naar het graf van mijn moeder te brengen.
Bij deze wil ik wederom alle medewerkers van de Stichting Ambulancewens danken voor het mogelijk maken van deze wens.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens