op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190402_093131.jpg

10 april 2019

“Nu is het klaar.”

Mijn vrouw had maar één wens: ze wilde dolgraag nog een keer naar Schiermonnikoog. Ze dacht dat dit voor haar een wens zou blijven. Op vrijdagmorgen 29 maart maakte een medewerkster van Buurtzorg ons attent op de Stichting Ambulance Wens Nederland en diende de wens in. Enkele uren later was alles geregeld en kon ze op 2 april een dagje naar haar geliefde eiland. Toen ze wakker was en ik het haar vertelde, lachte ze van oor tot oor. Dat was voor mij al een groot cadeau. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld: de ambulance stond zo op de boot dat ze vanaf de brancard de zee kon zien en zelfs de deuren konden open zodat ze de zeelucht kon ruiken. Op het eiland zelf heeft ze alle plekjes bezocht waar ze herinneringen heeft en geen moeite was de begeleiders teveel. In de stralende zon hebben we kunnen lunchen op het terras waar we samen en later met de kinderen altijd koffie dronken en lunchten. We zijn blij en dankbaar dat U deze wens in vervulling hebt laten gaan. Toen ze later de foto ’s op de tablet zag, was haar reactie: “Nu is het klaar.”

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens