op dit moment 12920 wensen vervuld 807 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190306_121142.jpg

15 maart 2019

Het was een mooie herinnering

Op maandag 4 maart zagen we op internet de site van stichting ambulance wens. Ik en mijn broer zeiden zullen we het formulier invullen, zo gezegd zo gedaan.

Tot onze verbazing werden we de volgende ochtend al terug gebeld en werd er een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Woensdag 6 maart om half 11 kwam de wensambulance voor rijden om mijn moeder naar mijn vader te brengen.

Mijn vader heeft dementie en het is geen optie om hem naar huis te halen. Mijn moeder heeft een agressieve vorm van non hodskin (lymfeklierkanker) en ze kan niet meer vervoerd worden in een gewone auto en haar wens was was om nog een keer naar mijn vader te gaan.

Bij mijn vader hebben we nog foto's gemaakt van mijn ouders samen en van ons vieren.

Het was een mooie herinnering en geweldig dat dit zo snel werd mogelijk gemaakt door Stichting Ambulance Wens.

Bedankt!

Familie Elting

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens