op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Naar_zee_Bergen_2.jpg

4 maart 2019

Dagje strand met de familie!

Zaterdag 16 februari 2019 was een bijzondere dag. De dag waarop we met de familie nog een keer naar het strand zijn gegaan. Naar een plek waar we vroeger vaak op vakantie gingen en mooie herinneren aan hebben. En het beloofde een zonnige dag te worden. Na een rit van anderhalf uur kwamen we, via een ommetje langs Bergen en Bergen aan zee, aan in Hargen aan zee. Daar hebben we heerlijk op het terras van het strandpaviljoen gezeten met de haren in de wind en de zon op ons gezicht. de kleinkinderen konden met hun schepjes en emmertjes aan de slag in het zand. Met de speciale rolstoel hebben we ook nog een wandeling over het strand gemaakt en de zeelucht opgezogen. Vervolgens zijn we met de familie naar de klimduin in Schoorl gegaan, waar we heerlijk gegeten hebben bij restaurant Honky Tonk. Een sprintje de klimduin af kon hier natuurlijk niet bij ontbreken. De vrijwilligers Lianne en Romeo kwamen ons 's ochtends ophalen en hebben ons ' avonds weer veilig thuis gebracht. Geduldig, geïnteresseerd en liefdevol hebben ze ons de hele dag ondersteund. Daar zijn we ze erg dankbaar voor. Het was een dag die we ons nog lang zullen herinneren en waar we met volle teugen van hebben genoten. Ontzettend bedankt, Lieve groet namens de familie Duijzer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens