op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Delta.jpg

14 februari 2019

2 geweldige dagen

Dinsdag 5 februari. Mijn schoonvader wordt opgehaald door de vrijwilligers Frans en Anoma van de stichting Ambulance wens. Op naar het Delta hotel te Vlaardingen waar hij samen met mijn schoonmoeder een overnachting heeft gekregen, zodat hij vanuit de hotelkamer de schepen voorbij kan zien varen. Voordat ze daar naartoe rijden gaan ze nog lekker lunchen en rondkijken op de SS rotterdam. Aangekomen in het hotel krijgen zij een geweldige kamer waar het uitzicht zo mooi is dat ze tot ’s avonds 22:00 uur hebben genoten van de schepen. De volgende ochtend komen Elly en Adam om ze weer op te halen, maar voordat ze naar huis gaan hebben ze nog een verassing. Een rondvaart door de Rotterdamse haven met de Spido. Ondanks dat hij vermoeid was heeft hij zo genoten van deze dag. Thuisgekomen kijken ze terug op 2 geweldige dagen, waarin ze zoveel hebben kunnen genieten, van de omgeving, van elkaar, maar ook van de vrijwilligers. Wat jullie doen is ongelooflijk. De liefde, passie en overgave die jullie hebben voor dit werk is eigenlijk niet te beschrijven. Dankzij jullie zijn deze 2 dagen onvergetelijk geworden. Dank je wel voor alles en we hopen dat jullie nog vele wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Groetjes Fam. Spierings

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens