op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20181219-WA0003.jpg

14 februari 2019

Deze dag nooit meer vergeten

19 december 2018 is voor ons een dag geworden om nooit meer te vergeten. Dankzij Stichting Ambulancewens heeft onze vader, Ben Buunk nog afscheid kunnen nemen van zijn huis. Zijn plek waar hij zich fijn voelde, waar hij genoot van de buurt en van zijn uitzicht. Maar waar hij abrupt heeft moeten vertrekken niet wetende dat hij daar nooit meer terug zou keren. In de ambulance zei mijn vader, “ wat zijn er eigenlijk ook veel goede mensen op de wereld. Dit is toch fantastisch dat deze mensen dit voor mij willen doen! En ze doen dit ook nog allemaal vrijwillig!”

Wat een geluk met deze 2 lieve ambulanceschatten. Ze namen alle tijd en genoten zichtbaar om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan. Het was een heerlijke dag, het uitzicht was weer prachtig vanuit zijn raam. De buren hebben afscheid kunnen nemen en zijn kleinkinderen hebben hem nog eenmaal in zijn vertrouwde omgeving kunnen knuffelen. Onze vader was erg dankbaar dat dit hem nog gegund werd en zijn wens vervuld kon worden. Tijdens zijn uitvaart is er op verzoek van onze vader €500,- voor jullie mooie stichting gecollecteerd. We hopen dat nog meer families zon mooie dag met elkaar mogen ervaren. Bedankt stichting Ambulancewens!

Heel veel liefs familie Buunk!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens