op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.51.jpg

7 februari 2019

Nog één keer naar de Zee

Zondag 3 februari. De zon schijnt en de lucht is stralend blauw na dagen van sneeuw, mist en regen. Vandaag is het zo ver. De dag dat Wilma's wens uitkomt. Het is haar wens om nog een keer naar het strand te gaan om de zee te zien, samen met het gezin.

Rond half één kwam de ambulance van de Stichting Ambulance Wens aan bij de hospice in Dordrecht met twee lieve en geweldige vrijwilligers (sorry, we zijn hun namen kwijt) om ons op te halen. Tegen één uur vertrokken we naar Rockanje waar onze kinderen en kleinkinderen ons opwachtten bij de Havana Beachclub, waar keurig plek voor ons was gereserveerd. Na een hapje en een drankje en een gezellig samenzijn kwam de chauffeur met een strandrolstoel aan en konden we het strand op. Op het strand hebben we mooie familiefoto’s gemaakt en genoten van de spelende kleinkinderen.
Op de terugweg zijn we met zijn allen wezen eten bij McDonald's Alblasserdam. Ook daar werden we met open armen ontvangen en konden we de dag mooi afsluiten. McDonald's had ook nog een verrassing voor ons door de rekening te betalen (Top). Moe, maar heel voldaan kwamen we rond de klok van zes uur terug bij de hospice.
Door jullie lieve vrijwilligers hebben we een geweldige dag gehad waar we mooie en fijne herinneringen aan over houden. Niks was de vrijwilligers te gek. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor deze geweldige dag. We hopen dat er veel mensen zijn die jullie blijven steunen, zodat jullie in de toekomst nog heel lang mensen blij kunnen maken en mooie herinneringen kunnen bezorgen.
Voor ons was het een onvergetelijke dag waar we met ons gezin bij elkaar waren en we veel gelachen hebben. Even geen ziek zijn, maar “gewoon” gezellig bij elkaar.
Nogmaals ontzettend bedankt, we zijn jullie heel dankbaar voor het laten uitkomen van Wilma’s wens.

Lieve groetjes,

Frans en Wilma de Groot

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens