op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190204-WA0000.jpg

7 februari 2019

We hebben genoten

Wat hebben wij als familie een mooi weekend mogen beleven dankzij Stichting Ambulancewens!

Afgelopen zaterdag werd onze (schoon)vader/opa samen met zijn vrouw opgehaald vanuit Barneveld om naar Droompark Beekbergen te gaan, om een nachtje te verblijven in het Jan Bos huis (prachtige locatie in de bossen zo met de vallende sneeuw en de eekhoorntjes erom heen).

Bij aankomst daar stonden zijn kinderen en kleinkinderen, die daar ook een vakantiehuisje gereserveerd hadden, op hem te wachten om hem welkom te heten.

Samen heerlijk geluncht, daarna even tot rust gekomen en de kleinkinderen hebben lekker gezwommen. Om aan het eind van de middag en 's avonds weer heerlijk samen te zijn in het mooie aangepaste huisje, onder het genot van een hapje en een drankje wat werd verzorgd door de lieve vrijwilligers Marian en Arjan. We hebben spelletjes gespeeld, gezellige gekletst en even goed een hoop lol gehad ondanks de reden waardoor we van jullie diensten gebruik mogen maken.

De volgende morgen weer samen mogen genieten van een heerlijk ontbijt wat weer verzorgd werd door jullie fantastische vrijwilligers.

Met de buik vol op pad naar de dierentuin Burgers Zoo, niet de makkelijkste dierentuin voor de vrijwilligers ivm de vele op- en afdalingen maar wat een prestatie hebben zij verricht.

We hebben genoten van een fantastische dag, de zon scheen geregeld dus dat was ook heerlijk.

Namens de hele familie willen wij jullie bedanken dat jullie dit voor ons hebben verzorgd. Onze dank gaat ook vooral uit naar jullie geweldige vrijwilligers Marian en Arjan, wat een super team!

Met vriendelijke groet,

familie van de Kleut

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens