op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
fullsizeoutput_f4d.jpeg

7 januari 2019

Dit nooit voor mogelijk had gehouden

Onze lieve (schoon)moeder is een echt gezelligheidsmens en ze geniet enorm van familie-uitjes. Het afgelopen jaar hebben we vakantiehuisjes bezocht in Brabant en aan zee. We wisten in ons achterhoofd dat deze uitjes voor haar de laatste keer konden zijn. Dankzij haar altijd aanwezige humor, soms lekker droog, stonden we er nooit lang bij stil.

            Helaas keerde het tij enkele weken geleden. De gezondheid van Nel verslechterde opeens heel snel en haar lichaam raakte uitgeput. Voor december hadden we nog één uitje op de planning staan: Disney on Ice. Haar kleindochter Peyton (8) doet aan kunstschaatsen en is een enorme fan van prinses Elsa uit Frozen. Dankzij Stichting Ambulance Wens kon haar laatste wens toch in vervulling gaan.

            Zaterdag 29 december werden we ruim op tijd opgehaald in Zoetermeer en konden we in alle rust vertrekken richting de Jaarbeurs in Utrecht. Aangekomen bij de Jaarbeurs, werden we meteen naar onze plekken begeleid. De organisatie van Disney on Ice had de eerste rij voor ons gereserveerd. Er werd gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers. We hebben alles goed kunnen zien. De schaatsers van de show zwaaiden heel vaak naar ons. Nel heeft af en toe een traantje moeten laten omdat ze dit nooit voor mogelijk had gehouden.    

            Nel had stiekem nog een andere laatste wens en dat was het nieuwe appartement bezichtigen van haar zus in Zoetermeer. We trokken de stoute schoenen aan en vroegen het aan Ed en Debbie. ‘Ja, laten we dat doen’,  riepen zij enthousiast. Het bezoekje aan haar zus was de perfecte afsluiting van een prachtige dag.

 

De organisatie van Disney on Ice willen we bedanken voor het beschikbaar stellen van de kaartjes en de goede verzorging.

 

Stichting Ambulance Wens, in het bijzonder Ed en Debbie, willen we bedanken voor hun liefdevolle inzet en zorg. We hopen dat jullie nog heel veel wensen in vervulling laten gaan. Zonder jullie was dit niet mogelijk. Bedankt!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens