op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
received_267748290587932.jpeg

27 december 2018

Ik had dit niet verwacht

received_267748290587932.jpeg

Woensdag 19 december begon zoals alle dagen. Ik werd wakker zette een kopje thee en de thuiszorg kwam om mij te douchen en aan te kleden. Rond een uur of 10 kwam mijn schoondochter Rydianne mij bezoeken. Ik had haar niet verwacht maar goed leuk dat ze langskomt dacht ik. Laten we hachee maken voor vanavond zei ik.. Rydianne  antwoordde maar Marcel heeft eten besteld voor vanavond.. niet veel later werd er aangebeld. Heet bleken mij zoons te zijn. Ik vroeg wat doen jullie hier? Waarop zij antwoorden; We gaan naar het Oceanium in Blijdorp met stichting Ambulance wens. We hadden van je zus gehoord dat je hier graag een keer heen wilde omdat je het Oceanium nog nooit gezien had. Rydianne heeft mijn make-up en kleding gedaan voordat de ambulance er was met de vrijwilligers. Om 1330 stond de ambulance voor de deur en konden we vertrekken echter mijn zoon bod eerst nog een kopje koffie aan aan de vrijwilligers. Later zou blijken waarom. Om 1400 vertrokken we naar Blijdorp en na een ritje van ongeveer 15 minuten kwamen we aan. We reden met de comfortabele brancard naar het Oceanium waar we eerst even buiten naar een paar zeevogels gingen kijken. Toen we naar binnen gingen kreeg ik mijn tweede verrassing. Mijn zussen, neven, nichten en vrienden stonden in het Oceanium op mij te wachten. Ik had dit niet verwacht en vond dit heel erg leuk. Ik werd daar wel emotioneel van. We hebben samen het Oceanium bekeken. Het Oceanium was heel erg mooi en ben blij dat ik het kon zien met iedereen. Aan het eind hebben we nog wat gedronken en kwam de laatste verrassing. Grieks eten bij Kostas de Griek. We hebben daar heerlijk gegeten en gepraat. Ik was wel moe aan het eind maar ben blij dat ik dit nog heb mogen meemaken. De hele wens had nooit zo mooi geweest zonder de geweldige vrijwilligers die mij hebben vervoerd en voor mij hebben gezorgd. Het waren super kanjers. Dank jullie wel!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens