op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
tel._san_192.jpg

20 december 2018

Nog een allerlaatste keer de Kerstgrot in

In de zomer had hij het al gezegd. Het zou toch mooi zijn als ik nog eens naar de Kerstmarkt in Valkenburg zou kunnen. Je voelde iedereen denken “Waarschijnlijk is het whishfull thinking, maar we hopen het van ganse harte”.
Pa was ongeneeslijk ziek. Kanker. Hij was 67 jaar, veel te jong om al te gaan, maar er was geen ontkomen aan, al probeerde hij dat wel. Hij vocht tot het bittere eind met positiviteit als zijn krachtigste zelfverdedigingstechniek. Eind november zou hij de strijd toch verliezen, maar hij was nog net op tijd voor de Kerstmarkt!
Dochter Sandra belde maandag met de stichting Ambulancewens. Of hij nog één keer naar zijn geliefde vakantiehuisje op Landal Kasteeldomein de Cauberg kon en als het mogelijk zou zijn nog een allerlaatste keer de Kerstgrot in. Binnen een dag was het geregeld. Hij moest het nog wel volhouden tot vrijdag, maar dat deed hij.
Op vrijdag werd hij op de brancard geholpen door Leo en Annemieke en met een grote glimlach de ambulance ingereden. De ontvangst op Landal was geweldig. Er was koffie, thee en taart en we konden met de hele familie gebruik maken van het huisje, waar we in de afgelopen 10 jaar al zovele fijne dagen hadden beleefd.
Pa genoot zichtbaar en was heel dankbaar dat hij dit nog kon meemaken. Toen we richting de Kerstgrot gingen was het feest helemaal compleet. Ook hier werden we heel warm ontvangen door de organisatie. Met een extra dekentje en een paar handschoenen werd hij met brancard door de Kerstgrot gereden. Halverwege werd ons erwtensoep, warme chocomel en koffie geserveerd. Na een klein tukkie vervolgden we de tour. Wat een fantastische dag! En echt geweldig dat dit is mogelijk gemaakt door Ambulancewens.
Vier dagen later overleed Pa. We zijn er nog steeds heel verdrietig over, maar deze herinnering koesteren we allemaal in ons hart. Dank Stichting Ambulancewens! We hopen dat jullie nog heel veel mooie herinneringen zullen maken. Wij zullen het in ieder geval nooit vergeten.

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ACz4ieiSgsjn%2Ds0&cid=90AEE88E5A95ABB1&id=90AEE88E5A95ABB1%21997&parId=90AEE88E5A95ABB1%21360&o=OneUp


Met vriendelijke groet,

Familie Peters

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens