op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC03279.JPG.jpg

12 december 2018

“schoolreisje”

Toen een medewerker van “Hospice het ClaraHofje” in Goes een week geleden aan Laura vroeg of zij nog een speciale wens had liet het antwoord niet lang op zich wachten. Laura wilde zo graag een keer naar de musical “Soldaat van Oranje” in Katwijk. Samen met mij, haar vriendin Corry had zij dit nog willen doen maar om gezondheidsredenen kon ons vriendinnenuitje niet meer doorgaan. De aanvraag werd ingediend bij “Stichting Ambulance Wens” en al heel snel werd deze beantwoord. Laura mocht op zeer korte termijn naar de musical met gezelschap naar keuze. U kunt wel raden wie ervoor in aanmerking kwam om mee te gaan: Ik haar vriendin Corry Op vrijdagavond 7 december 2018 was het zover. We waren er best een beetje zenuwachtig voor maar hadden er zin in…………het leek wel een sprookje dat we dit nog samen gingen doen. Alles was inmiddels geregeld, Stichting Ambulance Wens met de ambulance, onze lunchpakketten verzorgd door de medewerkers van het ClaraHofje en een rolstoel in de Theaterhangaar was op het laatste moment ter beschikking gesteld door de Thuiszorgwinkel “Vegro” uit Katwijk. Om ongeveer 17.00 uur verscheen bij het ClaraHofje de speciale ambulance van de Stichting Ambulance Wens voor onze reis en werden we voorgesteld aan de vrijwilligers van deze avond, onze chauffeur Leo en Annet de verpleegkundige. Wat een lieve mensen, die gelijk de zorg voor Laura op zich namen. Laura kreeg het beertje “Mario” de mascotte van Stichting Ambulance Wens overhandigd en vervolgens konden we vertrekken, uitgezwaaid door onze mannen Ronald en Leo. Heel fijn was het dat ik bij Laura achterin mocht zitten in de ambulance. We hadden het gevoel dat we op “schoolreisje” gingen en hebben heerlijk gekletst onderweg en onze lunchpakketjes genuttigd. Elke keer weer aangevend dat het wel heel bijzonder was wat we deze avond gingen meemaken. Ondanks de vele files op de weg kwamen we keurig op tijd aan in Katwijk bij de Theaterhangaar. Dat kon ook niet anders met onze chauffeur Leo en zijn route begeleider-ster Annet. Bij het theater werden we opgewacht door Judith die ons deze avond zou begeleiden. Na wat te hebben gedronken werden we keurig op tijd naar het theater gebracht en kregen een mooie plaats vooraan, samen met onze kanjers van Stichting Ambulance Wens. Nu we waren er………………de musical kon beginnen. We hadden al veel over deze musical gehoord en daar was niets teveel over gezegd. Een indrukwekkend verhaal over Erik Hazelhof en zijn vrienden tijdens de tweede wereldoorlog. Spectaculair, technisch en geweldige acteurs en zangers. Laura en ik waren bijzonder onder de indruk van deze prachtige musical en van het feit dat wij dit samen nog mochten beleven, al was het soms met een lach en een traan. Vele foto’s werden er gemaakt door verpleegkundige Annet die naar bleek (net als ons) een enthousiaste amateurfotograaf bleek te zijn.| De foto’s zijn dan ook een mooie herinnering aan deze geweldige avond. Het werd een late avond en om 01.30 uur arriveerden wij weer in het Zeeuwse Goes. Moe, emotioneel en nog zeer onder de indruk namen we met een warme knuffel afscheid van onze fantastische begeleiders van deze avond Leo en Annet. Als dank voor hun betrokkenheid en goede zorg kregen zij van ons nog een Zeeuws pakketje mee naar huis. Laura en ik willen iedereen bedanken die deze wens voor haar hebben mogelijk gemaakt. Laura zou daarbij zeggen: “Wat zijn er toch lieve mensen om me heen die dit voor mij willen doen” Stichting Ambulance Wens wij wensen jullie samen met alle vrijwilligers nog mooie dagen toe met het vervullen van laatste wensen voor mensen. Laura van Hulle en Corry Vogels

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens