op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20181208_142932.jpg

10 december 2018

“Oma” was trots op haar kleinzoon

DE OMA VAN JO19-1 SPELER RANDY MEEUWSEN ZAG WENS VERVULD

Martha Meeuwsen, oma van onze JO19-1 speler Randy, is ernstig ziek. Zij had de wens om haar kleinzoon nog één keer te kunnen zien voetballen bij Vriendenschaar. Met behulp van de Stichting Ambulance Wens Nederland kon deze wens op zaterdag 9 december jl. worden vervuld. Het was helaas slecht weer maar daar werd al snel een oplossing voor gevonden. In de bestuurskamer werd ruimte gemaakt zodat Martha door het raam prima zicht had op veld 1 waar de wedstrijd zich afspeelde. Het was een zeer spannende wedstrijd met veel kansen maar die helaas in 0-0 eindigde. “Oma” was trots op haar kleinzoon Randy die een goede wedstrijd speelde. Na afloop stapte hij teleurgesteld van het veld omdat hij voor zijn oma zó graag had willen winnen. Ondanks dat dit dus niet het geval was heeft Martha enorm genoten. Na afloop wilde ze graag met Randy samen op de foto.

Wat fantastisch dat dit voor Martha én haar familie mogelijk werd gemaakt dankzij de Stichting Ambulance Wens Nederland. Dit is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Na afloop van de wedstrijd werd nog een 2e wens van Martha vervuld en is nog een bezoek gebracht aan Tuincentrum van de Hurk.

Meer informatie over de stichting is te vinden op https://www.ambulancewens.nl/

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens