op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_5816.jpg

5 december 2018

Glimlachte hij van oor tot oor

Afgelopen zaterdag, 01-12-2018, is de wensambulance ingezet om mijn schoonvader nog 1 x te laten genieten van een voetbalwedstrijd van zijn kleinzoon. Hij wist van niets, totdat de lieve vrijwilligers van de wensambulance al bijna voor zijn neus stonden. Toen hij doorkreeg dat we naar Sv Delden zouden vertrekken glimlachte hij van oor tot oor. Inmiddels waren mijn zwagers en Karin van Orkarin fotografie ook gearriveerd en vertrokken wij. Mijn dochter mocht samen met opa en oma in de ambulance. Wat vond zij het spannend en leuk! Bij Sv Delden wachtte ons een warm onthaal. Door de vrijwilligers daar werden wij voorzien van koffie, thee en speculaas. Tijdens de rust ontbrak een broodje knakworst niet! De eindstand was 3-1 voor Delden, mede door 2 prachtige doelpunten van kleinzoon Stef!!
Na de wedstrijd was het tijd voor Floortje, zijn kleindochter. Opa had haar nog nooit zien paardrijden! Dat werd toch eens tijd! Dus op naar Manege Snorrewind in Markelo. Dit keer mocht Stef met opa en oma in de ambulance mee. Ook hij vond het prachtig! Daar wachtte ons wederom een warm onthaal door Rikus Bronsvoort, de eigenaar. Floortje mocht op Pino haar kunsten vertonen, maar die moest wel eerst geaaid worden door opa. Na de stap, draf en de galop werd er gesprongen over een hindernis. Na de prachtige presentatie restte er nog wat tijd voor een drankje. Voor mijn schoonvader was er zelfs een lekker borreltje geregeld. Helemaal fantastisch was het. En dankzij de gezellige aanwezigheid van Karin hebben we schitterende foto's als herinnering.

Onze grote dank aan de stichting en alle vrijwilligers!
Hartelijke groet,
Familie Wessels

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens