op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Utrecht.jpg

25 november 2018

Hoe belangrijke dat was voor ons

Beste medewerkers van de ambulance wens,
 

Wij vormen een heel hechte familie met 3 broers en 4 zussen met hun partners. We hebben het laatste jaar ook grote zorgen, een zwager met alvleesklierkanker, een zwager met niet meer te behandelen longkanker en een broer Arnold, met een hoge dwarslaesie. Op verjaardagen zien we elkaar, maar nu was er een bijzondere aangelegenheid. De zwager met longkanker was met onze zus 50 jaar getrouwd. Bovendien was het ook zo ongeveer de datum voor het gebruikelijke familiediner. Onze zwager met alvleesklierkanker lag in het ziekenhuis wegens koortsaanvallen na de operatie, maar hij was aanwezig, hij kon een paar uur het ziekenhuis verlaten. Alleen broer Arnold zou ontbreken, hij kon immers niet weg uit het ziekenhuis. Dat dachten we. Maar toen verscheen de ambulancewens en werd Arnold uit de wagen geschoven. Het is niet voor te stellen hoe belangrijke dat was voor ons. Hoogstwaarschijnlijk voor de laatste keer allemaal bij elkaar. Hij werd liefdevol verzorgd door twee fantastische ziekenbroeders die er ook de hele avond bijbleven. Wat een geduld en wat een zorgzaamheid. Ik wist niet dat dit bestond, voor ons was dit van onschatbare waarde

 

Namens de familie Van den Hengel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens