op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20181117-WA0024.jpg

21 november 2018

Dit is het mooiste cadeau

Op zaterdag 17-11 2018 werd mijn ambulancewens vervuld. Ik mocht, samen met mijn moeder, naar het “DeLaMar theater in Amsterdam”. Daar speelde: “Annie de musical”.
Vanuit het hospice in Barneveld werden we opgehaald door chauffeur Maarten en verpleegkundige Ursula; en na een plezierig ritje werden we warm onthaald in het theater met een drankje. We zaten op de “gouden rang”…beter kon het niet! Vanaf hier konden we alles goed volgen en het was voor ons beiden een onvergetelijke ervaring. In de pauze kregen we opnieuw een drankje naar wens en na afloop werden we begeleid naar de uitgang.
Ik mocht nog een uitje kiezen, want…”het is jouw dag!”
Omdat mijn nicht Lotte 14 jaar werd koos ik ervoor om haar als verrassing te gaan opzoeken. Onderweg gingen we langs een snackbar, waar we heerlijke snacks kochten en die gezellig in de ambulance opaten.
Groot was de verbazing toen we in Rotterdam voorreden! “Dit is het mooiste cadeau van mijn verjaardag” zei Lotte. Zowel bij mijn zus, als bij mijn zwager en nichtje was de ontroering duidelijk zichtbaar, en ook m’n moeder pinkte een traantje weg. We werden onthaald op koffie en taart, en ook Maarten en Ursula genoten ervan mee. Maar na een half uurtje werd het weer tijd om op te stappen en daar gingen we weer! En zo kwamen we pas tegen tien uur ’s avonds weer aan bij het hospice in Barneveld. Het is een onvergetelijke dag geworden, waarvan gelukkig ook foto’s gemaakt zijn. Zo blijft er een tastbare herinnering aan deze dag achter voor mijn familie. Ursula en Maarten hebben zich geweldig ingezet en ik ben hen erg dankbaar!
Hiermee werd de sleur van elke dag doorbroken, er was iets om naar uit te kijken en nu is er iets om dankbaar om op terug te zien. Wat is de ambulancewens een prachtig middel om iemands laatste wens in vervulling te doen gaan!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens