op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Foto_bezoek_theater_De_Spiegel_Zwolle-1.jpg

20 november 2018

‘groen licht’

Vervulling laatste wens Thea Pater-Rijper (bezoek concert Guus Meeuwis)

De datum voor de euthanasie van mijn tweelingzus was vastgesteld op 4 oktober 2018 en haar laatste wens was om Guus Meeuwis nog een keer “live” mee te maken.
Dinsdag 11 september werd ik door de uitvaartonderneemster op de Stichting Ambulance Wens gewezen waar ik tot dan toe het bestaan niet van wist.
Maandag 10 september had ik via de Stichting Dreams for You twee kaarten voor het concert van Guus Meeuwis in Zwolle op donderdag 13 september toegezegd gekregen, maar omdat mijn zus in Alkmaar woont en Zwolle niet naast de deur ligt, heb ik in goed overleg met mijn zus deze kaarten teruggegeven. Zij kon nog maar kort zitten en vervoer + het zitten in het theater ging haar niet lukken.
Heb meteen na het gesprek met de uitvaartonderneemster Stichting Ambulance Wens gebeld en trof daar een enthousiaste vrijwilligster die zei “Oh, maar dat is al overmorgen, ik ga meteen kijken of we dan nog voor vervoer kunnen zorgen”.
Dat ging lukken. Nu had ik vervoer, maar geen kaarten.
Woensdag 12 september had ik én kaarten én vervoer.
Je zou zeggen dan ben je er.
Maar eind van de dag kreeg ik bericht van het theater dat er op last van de brandweer geen brancard de zaal in mocht.
Heb dit Stichting Ambulance Wens per e-mail laten weten.
De volgende dag – de dag van het concert – werd ik al vroeg door Stichting Ambulance Wens gebeld dat zij er alles aan gingen doen om dit toch doorgang te laten vinden.
Na vele telefoontjes met de brandweer, het management van Guus Meeuwis en het theater in Zwolle kreeg ik begin van de middag te horen dat zij ‘groen licht’ hadden gekregen.
Dankzij alle (extra) moeite gedaan door de vrijwilligsters aan de telefoon, het vervoer door chauffeur (Leo) en de lieve zorg door ambulance verpleegkundige (Suzanne) voor wie het de eerste dag was en de gastvrouwen in theater De Spiegel in Zwolle heeft mijn zus die avond – samen met mij – haar laatste wens toch in vervulling zien gaan. Zij heeft vreselijk genoten!!

Carla van Thiel-Rijper

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens