op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Barendrecht.1.jpg

18 november 2018

Kon ze eindelijk iets afsluiten

Nu, twee dagen na een prachtige wensdag met de wensambulance, willen wij jullie allemaal vanuit ons ♥ bedanken! Een schijnbaar eenvoudige wens pakte groots uit! Nog 1 keer kon mijn moeder haar huisje zien en bewust afscheid nemen. Daardoor kon ze eindelijk iets afsluiten wat haar nog zo onrustig maakte. Maar het bezoek aan haar eigen kerk, waar als verrassing haar 83 jarige broer het orgel bespeelde en haar zo geliefde liederen schonk, was groots! Het was haar plek, haar geloof, haar muziek en haar broer, omringt door een aantal van haar kinderen. Zo zwak als ze al is, zong ze haar liederen mee. Het was een bijzonder en hemels moment. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. En zouden we ook nooit deze prachtige herinneringen mee kunnen nemen naar een toekomst zonder onze moeder! Onze hartelijk dank voor het prachtige werk dat jullie doen! Natuurlijk mag deze dank ook overgebracht worden naar de vrijwilligers van deze dag! Als aanmoediging voor wat nog mag gaan komen via de wensambulance.

Met hartelijke groeten,

Familie Benschop

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens