op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Hilvarenbeek.jpg

29 oktober 2018

Herinneringen ophalen

3 oktober is een dag die wij nooit meer zullen vergeten, de wens dag van mijn oom. In nog geen 5 weken tijd is zijn leven veranderd van een actieve man zijn, naar een man die bezig is aan het laatste stukje van zijn mooie leven.  Hoe mooi is het dan wanneer je door de medewerkers van de Hospice wordt gewezen op deze geweldige stichting. Zo kon hij toch de belofte aan zijn kleinkinderen waarmaken ! Met elkaar naar de Beekse Bergen ! De vrijwilligers was niets te gek, na het ritje met de Ambulance door het safari gedeelte, zijn ze te voet verder gegaan om ook alle andere plekjes van het park te zien en beleven. Genieten van elkaar en het prachtige weer !!  Wanneer je dan wordt gevraagd of er misschien nog iets is dat je graag wilt en je dan de kans krijgt om nog 1 keer naar je huis te gaan, om afscheid te nemen van de plek waar je 32 jaar hebt gewoont, dan zijn daar gewoon geen woorden voor ! Samen met zijn buurtjes een bakkie koffie doen en herinneringen ophalen, fantastisch !
Lieve allemaal, een heel groot applaus en een diepe buiging van jullie allemaal en in ons geval in het bijzonder voor Joyce en Bart !!

Lieve groetjes,
de familie van de heer Poldervaart

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens