op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Putten.jpg

26 oktober 2018

1 dagje naar huis

Zaterdag 6 Oktober was het dan zover voor onze vader en opa... eindelijk na ruim 21 weken ziekenhuis even 1 dagje naar huis naar Putten. Het was voor ons al heel bijzonder om de glim ogen van blijdschap (de dagen voordat hij naar huis ging)
na een hele lange tijd weer te zien die we bij onze vader/opa zo ontzettend missen. 10 Mei werd hij opgenomen voor 2 omleidingen en een nieuwe hartklep. Nooit gedacht dat het na ruim 21 weken nog lang niet voorbij is. Tegenslag na tegenslag het hield niet op.
En wat deed het hem dan ook zo goed toen hij hoorde dat hij een dagje naar huis mocht, even geen ziekenhuismuren! In de ambulance genoten van de rit naar Putten. Verwend met een hele mooie knuffel die nu boven zijn bed staat en echt bij hem blijft!
Rond 10: 45 uur was hij er dan en met een vrolijke lach en die glim ogen werd hij zijn huis ingereden door 2 geweldige begeleiders! Natuurlijk moest er gebak van de Limburgia komen en hebben we daar met z’n allen en een koffie en thee in de zon op het terras van genoten.
Zo mooi en bijzonder dat de begeleiders van zo ver komen en niks is hun teveel. Heel veel respect dat ze dit doen. Geen haast, gezelligheid en veel praten het was een geweldige dag!
Onze vader/opa heeft het meeste genoten van het zitten op zijn terras in de zon, voetjes omhoog en lekker eten dat was het perfecte moment!
Heel fijn dat er de mogelijkheid was om de terugweg door het centrum van Putten te rijden,even weer een puntje van herkenning en na onverwachts de eigenaar van Limburgia gezien en gesproken te hebben
( waar hij meerdere keren per week zit met allemaal ouderen een echte soos!) was de dag weer helaas voorbij. In het ziekenhuis hing nog een spandoek met lieve felicitaties van de verpleging en een hele mooie bos bloemen. Daar kwam een traantje en dat was een heel mooi moment!
Heel heel erg bedankt dat jullie dit allemaal voor onze vader/opa hebben gedaan, het heeft hem weer nieuwe moed gegeven voor de spannende aankomende tijd die wij weer tegemoet gaan. We weten niet hoe het allemaal gaat lopen maar 1 ding weten we zeker en dat is dat deze dag hem niet meer afgenomen kan worden! Er zijn geen woorden voor wat jullie doen voor iedereen! Het was grandioos!
 
Met vriendelijke Groet,
 
Familie van Bijsteren

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens