op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Utrecht.JPG.jpg

26 oktober 2018

Naar Lego World in Utrecht………….

Donderdag 18 oktober was de dag dat er voor Henk Navis een wens in vervulling is gegaan. Door  de snel afnemende conditie van hem, t.g.v. ernstige COPD,  is het niet meer mogelijk om zelfstandig de deur uit te gaan, mede omdat hij volledig afhankelijk is van zuurstof. Het kwam steeds vaker ter sprake dat hij het jammer vond dat hij geen dag meert uit zou kunnen met zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen. Door Stichting Ambulance Wens is het mogelijk gemaakt dat hij een bezoek heeft gebracht aan Lego-World in de jaarbeurs Utrecht. Hij heeft genoten, zag daar bouwwerken die hij zelf ook gemaakt heeft. Vooral de Bugatti  die daar in op ware grote was nagemaakt met legostenen. Dit is dan ook op foto vastgelegd met zijn familie die ze aan eind van de dag al kregen aangeboden als aandenken. Hij heeft ook kunnen zien waar de interesses lagen bij de kleinkinderen.
In Aalten nog heerlijk pannenkoek gegeten. Daar kwam nog een extra aanvulling van de wens want daar was in een andere zaal een vrijwilligersavond van Dorkas waar hij en zijn vrouw vele uren vrijwillig bezig zijn geweest.  Tijdens een rondje op de brancard door de zaal volgde een luid applaus.
Door alle indrukken en de nodige emoties was het hierna tijd om naar huis te gaan.
Henk zijn glimlach en het steeds weer bedanken dat dit toch mogelijk was deed mij goed omdat ik als schoonzus dit bedacht en aangevraagd had. Deze dag zal zeker in herinnering blijven mede ook door de vele foto’s die gemaakt zijn.
Onze dank is groot naar de 2  vrijwilligers ( Jannie en Romeo) en de Stichting Wens Ambulance die dit mogelijk hebben gemaakt. De beer  die hij bij de start van de wens in ontvangst heeft mogen nemen heeft een vast plekje gekregen aan zijn bed.
Samen hopen we dat er nog bij meer families zo wensen vervuld kunnen worden.
Hermien Navis

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens