op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.184.jpg

26 oktober 2018

Gewoon een rondje rijden

Nog 1 keer naar Lauwersoog  was de wens van mijn vader toen de hoop op genezing van longkanker echt verdwenen was. Maar zei hij, dat kan niet meer ik kan niet meer in de auto.
4 dagen na het uitspreken van deze wens staan op 10 oktober om 10.30 Ed en Jan van stichting ambulance wens voor de deur. Om 6.30 waren ze s,ochtends in Rotterdam in de auto gestapt om naar Grootegast te rijden.

Gewoon een rondje rijden dacht mijn vader, hoe fantastisch was het om te ervaren dat dit niet een gewoon rondje zou worden maar een tour langs veel belangrijke plaatsen voor mijn hem. We stonden herinneringen op te halen bij de vroegere basisschool van pa ( nu omgeturnd tot prachtig woonhuis) toen de huidige eigenaar naar ons toe kwam en ons uitnodigde om even  binnen te kijken.

Ed had het al gezegd…soms gaan er deuren voor je open die je niet verwacht. De brancard werd naar binnengeschoven om op zoek te gaan naar dingen die nog deden denken aan de school van toen.
De weg naar Lauwersoog werd rustig vervolgd en er werd alle tijd genomen om af en toe een stop te maken om herinneringen op te halen.
Het was prachtig weer dus op Lauwersoog aangekomen hebben we met z,n allen, pa, moe en hun 4 kinderen en schoonkinderen op het buitenterras een visje gegeten.
s,Morgens zei pa nog ik kan geen visje meer eten maar ik wil er toch eentje kopen…..Blijkbaar heeft de rit hem kracht gegeven want de zoute haring die hij kocht heeft hij lekker opgegeten!

De vermoeidheid slaat toe, dus op naar onze laatste stop.
Nog 1 keer de wind door de haren en de zee ruiken en de zon op de huid voelen.
De brancard wordt zo dicht mogelijk bij de zee gereden en pa heeft genoten!!!

Na zo,n 3 kwartier op de pier was het mooi geweest, en zijn we via de toeristische route terug naar Grootegast gereden. Hij was zo moe maar de hele rit heeft pa zn ogen open gehouden. Zonde om nu te slapen zei hij, het is zo mooi!
2 dagen later op vrijdag 12 oktober is pa overleden, maar tegen iedereen die in die twee dagen nog langs kwam was het eerst wat hij zei hoe hij heeft genoten van deze fantastische dag!!
Pa heeft een fantastische dag beleefd!!
Voor ons: zijn vrouw en kinderen is en blijft deze dag  een geweldig waardevolle herinnering.
Stichting Ambulance Wens, Ed en Jan enorm bedankt!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens